Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů

 

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu (eshop@wikyhracky.cz) s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Vaše osobní data jsou důvěrná a jako třetí osobě jsou poskytována jen obchodním partnerům, jako jsou například banky nebo společnosti vydávající platební karty a to jen v rámci konkrétní platby či jiné finanční operace. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pouze pro doručení zboží.


Odesláním objednávky souhlasíte se zpracováním vašeho emailu k marketingovému zpracování a dáváte společnosti Wiky Spol. s.r.o. souhlas se zasíláním informací o stavu objednávky a se zasíláním reklamního sdělení v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. na tento email. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat výhradně a pouze na adrese eshop@wikyhracky.cz.

Odběr aktualit emailem: zadáním své emailové adresy potvrzujete, že souhlasíte se zasíláním informací o novinkách a akcích (tzv newsletterů). Zasílání informací lze kdykoli zrušit, newslettery obsahují odkaz pro přímé odhlášení této služby. Emailová adresa bude sloužit výhradně k výše zmíněnému účelu a nebude v žádném případě poskytnuta třetí straně.

Registrační číslo u Úřadu pro ochranu osobních údajů: 00058623
https://www.uoou.cz/verejny-registr-zpracovani-osobnich-udaju.asp


Příjemné nakupování vám přeje WikyHracky.cz

Novinky ve wiky

vyplňte svůj email a dozvíte se speciální

akční nabídky ve Wiky jako první